1 Μαΐου 2012

Η σχέση μου με τις Ανυπότακτες Καρδιές


Όταν η τηλεόραση έδειχνε τις ανυπότακτες καρδιές, εγώ πήγαινα στο λύκειο. Ίσως να ανήκω ηλικιακά στο μεγαλύτερο γκρουπ που τις έβλεπαν. Λόγω φροντιστηρίων και έλλειψης χρόνου, τον δεύτερο κύκλο δεν τον είδα ποτέ ολόκληρο. Ένα επεισόδιο κάθε τόσο και ακόμα θυμάμαι πόσο μου στοίχισε που δεν έμαθα ποτέ το τέλος. Ίντερνετ απέκτησα κάποια χρόνια μετά και όσο κι αν φαίνεται περίεργο για την εποχή μας, έκανα αρκετό καιρό να μάθω τις δυνατότητες του. Όταν τις έμαθα, άρχισα να ψάχνω τα επεισόδια των τόσο αγαπημένων μου ανυπότακτων καρδιών. Δεν τα έβρισκα όμως πουθενά...
Κατά καιρούς έβρισκα διάφορες σκηνές ή την ισπανική εκδοχή τους. Έλα όμως που δεν ξέρω γρι ισπανικά...

Τελευταία όμως βλέπω την προσπάθεια αρκετών παιδιών που έχουν τα επεισόδια να τα ανεβάζουν για όλους εμάς που αγαπήσαμε αυτή τη σειρά. Είδα λοιπόν το τέλος καθώς και τα περισσότερα από τα επεισόδια ξανά. Βλέπω επίσης πως παρόλο που πέρασαν μπόλικα χρόνια, είμαστε αρκετοί αυτοί που θυμόμαστε και αγαπάμε ακόμα τις ανυπότακτες καρδιές.


Βοηθήστε με να κρατήσω αυτό το ιστολόγιο ζωντανό. Πείτε τη γνώμη σας, ζητήστε αυτά που θέλετε να μάθετε ή να δείτε, μοιραστείτε τις πληροφορίες σας. Ζητήστε να γίνεται κι εσείς συγγραφείς του ιστολογίου, αν έχετε πολλά πράγματα να μοιραστείτε. Αν καταφέρουμε να έχει μια σχετική κινητικότητα αυτό το ιστολόγιο, υπόσχομαι πως με αφορμή αυτό θα προσπαθήσω να έρθω σε επαφή με τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές και να μαθαίνουμε περισσότερα νέα τους.

(Δε θα μιλώ τόσο σε όλες τις αναρτήσεις, αυτή ήταν η εισαγωγή)

Ανυπότακτες καρδιές και το 2012
Rebelde Way para siempre!

33 σχόλια:

  1. Eιναι η αγαπημενη μου σειρα!Το Rebelde Way ηταν μοναδικο,αξεχαστο,θεικο!Εθηγε κοινωνικα θεματα,οπως φτωχεια(ας μη ξεχαμε οτι το 2002-2003 που γυριστηκε η Αργεντινη παιρναγε κρυση),φιλια,ερωτες,οικογενεια,γονεις,ηθικη κι ειχε κ μουσικη,το συγκροτημα Erreway που ηταν κ real life συγκροτημα!Και μαζι μ'ολλ'αυτα που ειχε το Rebelde Way ειχε κ λιγο μυστηριο,κωμωδια(αλλα οχι χαζη κωμωδια),ιντριγκες κ.τ.λ.!Rebelde Way 4 ever!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/6/12 12:12

    Κατα την γνωμη μου το Rebelde way ηταν ειναι κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ μια απο τις καλυτερες σειρες του κοσμου!<3
    Πραγματικα χαιρομαι αφανταστα που γεννηθηκα τν δεκαετια του 90' κ προλαβα αυτη την καταπληκτικη σειρα!Τα παιδια αυτης της δεκαετιας βλεπαμε τις καλυτερες σειρες πχ.Chiquititas,Aτρομητοι,κ φυσικα τις Ανυποτακτες<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/12 19:43

      υσχηη...=) βασικα ειναι πολυ κρυμα γιατι και εγω δεν μπορεσα να δω τα τελευταια επεισοδια και τα ψαχνω στο ιντερνετ και απο το 2ο κυκλο εχει μονο μεχρη το επισοδιο 154 και μετα εχει κατι αποσπασματα απο το επεισοδιο 165 το επεισοδιο 175 το επεισοδιο 179 και το 180... μηπως ξερεται που μπορω να βρω τα υπολιπα?? Αν ξερεται παρακαλω επικοινωνιστε μαζι μου ourania0000@hotmail.gr ... ευχαριστω...

      Διαγραφή
    2. Ο χρήστης που έχει τα επεισόδια που ψάχνεις είναι εδώ: http://www.youtube.com/user/moonstruck15

      Διαγραφή
    3. Συμφωνω απολυτα αλλες υπεροχες σειρες !!!(μην ξεχναμε και τα υπεροχα παιδικα που βλεπαμε παραληλα)

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος2/3/13 21:58

    Ισχύει αυτό με τα επεισόδια και ότι ήταν η καλύτερη σειρά που παίχτηκε στην τηλεόραση...ξέρετε που ζουν τώρα οι 4 βασικοί πρωταγωνιστές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι τελευταίες μου πληροφορίες είναι πως όλοι πλην της Camila ζουν στο Buenos Aires αυτή τη στιγμή. Η Camila έχει σαν βάση τη Bahia Blanca, αν και αυτή την περίοδο περιοδεύει στην Αργεντινή με την Arcoyrá και τους Conciencia yah. Η Luisana είναι με ζει με τον άντρα της και μάλιστα αυτή τη στιγμή είναι έγκυος περίπου στην 15-16 βδομάδα νομίζω. Ο Felipe και ο Benjamin συνεργάζονται ξανά σαν συγκρότημα, γνωστοί ως RoCo και φυσικά ο Felipe έχει μια γλυκιά κορούλα νονοί της οποίας είναι η Camila και ο Benjamin. Νομίζω αυτά είναι τα βασικά. Αν δεις στις αναρτήσεις θα βρεις περισσότερες πληροφορίες. Άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός του blog, να βλέπουμε τι κάνουν οι πρωταγωνιστές τώρα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/4/13 14:00

      οντως ετσι ειναι μονο που η καμιλα ειναι εξω απο τα media κανει τον τελευταιο καιρο ραδιοφωνο σε καποια σχετικα απομονομενη πολη και ζει μια εντελος χιπικη ζωη εδω και πολλα χρονια:)

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/4/13 15:41

      paidia eimai mia apo t megaliteres fan ton erreway ginete melos tis selidas sto fb 8eloume anypotaktes kardies sto star prospa9oume na 3anabaloun t seira mazi me arketa paidia kanoume video kai t blepoun oi protagonistes me fan t apo ellada eidi kataferame na baloun t florisienta mporoume na kataferoume na baloun kai t anupotaktes kardies episis kataferame na bazoun pali periodika erreway an pate sto periptero 9a dite opote ginete melos sti sel kai 9a ta poume kai nai sunexiste na eista energa meli aytis tis katapliktikis selidas:)

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος10/4/13 03:04

    Γεια σου! Μπράβο για τη δουλειά που κάνεις, ειδικά τώρα κι όλας που έχουν περάσει και αρκετά χρόνια από την προβολή της σειράς... Λατρεύω το Rebelde way ,λατρεύω και τα τραγούδια τους! Με όσα έγραψες, πρέπει να έχουμε και την ίδια ηλικία πάνω κάτω!! Και γω λύκειο ήμουν νομίζω, και γω δεν είδα ποτέ τον 2ο κύκλο!!! Το είδα ολοκληρωμένο πρώτη φορά 6 μήνες πριν περίπου, εδώ στο ίντερνετ! Και από τότε, απλά, δεν μπορώ να μην ασχοληθώ ξανά... Ξαναβλέπω τα επεισόδια, είναι πολύ καλή παρέα για μένα.. Με κάνει να νιώθω πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που παλεύουν για πράγματα τα οποία σήμερα έχουν στο σύνολό τους ξεχαστεί... Όσο για τα 2 cd τους, το senales και το tiempo είναι πολύ αγαπημένα μου...! Και ναι λοιπόν, παρά την ηλικία μας, χαιρόμαστε ακόμη που το βλέπουμε, χαιρόμαστε ακόμα να τους ακούμε!! Και με μια διαφορετική ματιά ίσως από την πρώτη προβολή....!! Και πάλι μπράβο σου...!!
    Ειρήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/4/13 08:38

    einai mia teleia sira htan kai einai apo ths agaphmenes mouuu tous agapw! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/4/13 00:15

    Το "rebelde way" είναι η ωραιότερη σειρά που έχω δεί στη ζωή μου.... Με τα ωραιότερα μηνύματα, αξίες,χαρακτήρες, τραγούδια. Αν με ρωτούσατε δεν θα άλλαζα τίποτα από πάνω του. Εγώ το γνώρισα μέσω του περιοδικού ΚΑΤΕΡΙΝΑ που είχε τα DVD της σειράς.Έχω όλο το πρώτο κύκλο και περίπου μέχρι το 140 σε DVD. Κι εγώ πριν 1 χρόνο είδα το τέλος του στο youtube. Στην τηλεόραση δεν μπορούσα να το δώ γιατί την ώρα που παιζόταν εγώ είχα ή σχολείο ή μαθήματα οπότε ό,τι είδα το είδα σε DVD. Και ήταν αρκετό για να με επηρεάσουν έντονα, να μου δώσουν να καταλάβω τη σημασία της φιλίας και της αγάπης, της προσπάθειας για ότι αγαπάς, για τα όνειρα σου. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα στις νέες γενιές γιατί είναι υπέροχη και τα τραγούδια των Erreway εκτός από πολύ ωραία έχουν και θετικά μηνύματα... Άλλωστε δεν συμπεριλήφθηκε τυχαία στη λίστα με τις 50 καλύτερες σειρές στη ιστορία της τηλεόρασης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/5/13 18:45

    egw hmun 7-8 alla den exana epeisodio!!kai akoma kai twra ka8omai kai ta 3anablepw!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/5/13 00:13

    ηταν πραγματικα μια απο τις καλυτερες σειρες που προβλη9ηκαν μεχρι και σημερα στην ελλαδα!! διεφερε με διαφορα απο τις αλλες κα9ως ειχε μεσα η9ικα διδαγματα για την ζωη κ μας δισασκε την ομαδικοτητα μεταξυ ακομα κ των ατομων που διαφερουν κατα πολυ στον χαρακτηρα ! φετος το χειμωνα ειδα και τους δυο κυκλους που ειχα να τα δω απο τοτε που επαιζε στην τηλεοραση κ το παρακολου9ουσα κ παλι με το ιδιο ενδιαφερον κ εν9ουσιασμο!μακαρι να υπηρχαν κ τα επεισοδια που λειπουν :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/5/13 20:00

    Τα επεισόδια υπάρχουν όλα στο youtube αν πατήσεις "Ανυπότακτες Καρδιές"(υπάρχουν και στα ελληνικά και στα ισπανικά και στα ιταλικά)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω οταν παιζωταν πηγαινα γυμνασιο αλλα σημασια δεν εχει αυτο σημασια εχει οτι απο περσυ μαζευω ολα τα επεισοδια σε dvd πρωτου και 2ου κυκλου και μολις προχθες ειδα το τελευτεο επεισοδιο με πολυ συγκινηση και δακρυα !!!πιστευω πως η σειρα ειναι μοναδικη και επεισεις δεν ξερω για εσας παντως εγω ειχα τρομερη ταυτιση με αυτην την σειρα οτι γινωταν στο σχολειο μου τα περισοτερα τα εβλεπα και στο εργο επεισεις το εργο μιλαει για αληθεινες ανθρωπινες σχεσεις που πλεον δεν υπαρχουν στις μερες μας : oπως αληθεινη φιλια και λειπα !!! και η ταινια ειναι τελεια !!! οπως και τα τραγουδια τους και οποιους δεν το ηξεραν τα cd τους και η ταινια ειχαν βγει για καποιο χρονικο διαστημα στα puplic της αθηνας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Otan paizwtan egw phgaina gymnasio !!! htan kai einai h agaphmenh moy efivikh seira kai lew einai giati molis proxtes oloklirwsa ola ta epeisodia 2ou kuklou se dvd! h seira pistevw oti agaphthike oso kamia allh giati ta themata pou pragatevwtan htan toso ikeia stous neous pou thn eniwthan entelws dikia tous , den kserw gia esas pantws oti sunevaine sto sxoleio mou ginwtan kai sthn seira pragma apistevto !!! epeiseis agaphthike kai sunexizeis giati uparxoun stigmes kai alitheies pou den uparxoun sthn shmerinh epoxh opws tharos, alitheia , alithines filies ktl. epeiseis kai h tainia 4 caminos einai uperoxh!!! paidia den kserw an to kseretai alla ta cds twn erreway kukloforisan gia ligo kairo ellada kai h tainia sta puplic athinas !!! epeiseis opoios thelei na vlepei ola ta epeisodia sugketromena xwris na psaxnei as mpei sto kanali mou opou apo thn erxwmenh vdomada tha ta anevasw ola 1o kai 2o kuklo http://www.dailymotion.com/rebelde_way_greek_episode

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΣΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΥΤΙΧΙΑ ΒΛ.(ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΞΙΚΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/5/14 20:35

      συμφωνω απολυτα....κανενα αντιγραφο δεν είναι καλυτερο από το οριτζιναλ....και οι ανυπότακτες καρδιες σκιζουνννν!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/5/14 20:38

      και οσον αφορα το αντιγραφο της ελλαδας καμια σχεση δεν ειχε με τις ανυπότακτες καρδιες (μιλαω για τη σειρα Γ4) . ηταν πολύ πολύ χειροτερο..γιατι απλως παρουσιαζε την αγαπη και τον ερωτα με προστυχο τροπο....ενώ στις ανυπότακτες καρδιες ο ερωτας ηταν τοσο αγνος και με πολύ γλυκα λογια....να ένα μηνυμα που περασαν οι ανυπότακτες καρδιες και δεν θα τις ξεχασω ΠΟΤΕ!!!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος19/8/13 01:25

    Η καλύτερη σειρά στην ιστορία της τηλεόρασης,περνάει πολλά μήνυματα αγάπης και φιλίας!!! Αξίζει,οι ηθοποιοι τελιοι,τα τραγούδια με πολλά όμορφα μήνυματα και συναίσθημτα!!! Μακάρι να την ξανά έβαζαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος11/9/13 12:42

    Ειναι μια σειρα που θα μεινει αξεχαστη οσα χρονια κι αν περασουν αμα το βαζαν επαναληψη θα ηταν καλο για ολους οσους αγαπουν αυτη την σειρα οπως κι εγω ειναι οτι καλυτερο <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος27/11/13 19:14

    Μπράβο για την πολη καλή σου δουλειά!!Θα μπορούσες να μου δώσεις πρόσφατες πληροφορίες για τον Diego Mesaglio(Guido)?και αν θα μπορούσα να επικοινωνισω με κάποιον απ'τους ηθοποιούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος6/12/13 14:13

    Μηπως γνωριζει κανεις αν μπορω να παρω τα dvd τωρα απο καπου?'Η αν καποιος που τα εχει θελει να μου τα πουλησει?Αν ναι απαντηστε μου εδω..ευχαριστω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/11/14 21:10

    Eiste tuxeroi egw o evlpa sto dhmotiko kai thumai akomh htan polu sugkiniko sirial tha hthela n 3anaevazan pali tiss anupotaktes kardies pote omws tha exoun thletheash afou oi vlakes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος16/11/14 21:12

    Makarh n to 3anavaloun sth nerit toulaxiston :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος30/12/14 21:41

    Πραγμτατικα πολυ σπουδαια σειρα! Εγω δεν ειχα δει ολα τα επεισοδια 1ου και δευτερου κυκλου, μα ειχα δει το τελος και στους δυο κυκλους! Εγω πραγματικα εμπνευστηκα πολυ απ'αυτους γιατι αυτο το σηριαλ μας εδειξε πια ειναι η πραγματικη αγαπη και η πραγματικη φιλια, ο πιο επαναστατικος χαρακτηρας ειναι η Μαρισα γιατι εκεινη παντα ηξερε πως να χειριστει οσους την πληγωναν και τα ελεγε ολα εξω απ'τα δοντια. Εγω παντως παιδια ακομα το παρακολουθω μεσω ιντερνετ που χουν ανεβει ολα τα επεισοδια και απ τους δυο κυκλους πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος4/9/15 14:35

    Εγω το εχω δει τεσσερεις με πεντε φορες δεν προλαβα να το δω στην τηλεοραση γιατι ημουν πολυ μικρη η ανυποτακτες καρδιες ειναι η αγαπημενη μου σειρα παρολο που εχω δει και αλλες αυτη ομως ξεχωριζει απο της αλλες εχει ωραιο θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εχω πληροφοριες για felipe,camila,luisana και για benjamin θελετε να τις γραψω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ξερω που μπορειται να βρειτε πληροφοριες σε για felipe,camila,luisana και benjamin θελεται να γραψω εγω της πληροφοριες που βρηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν θελετε να γραψω πληροφοριες που εχω βρει απαντηστε μου με ενα ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω καν αν θα δεις πλέον αυτή την απάντηση. Δυστυχώς οι υποχρεώσεις με έχουν κρατήσει μακριά από αυτή τη σελίδα. Αν ακόμα έχεις πληροφορίες και θέλεις να τις μοιραστείς με χαρά μου, αφού βλέπω ότι υπάρχουν πολλοί που ενδιαφέρονται ακόμα για αυτή τη σειρά που όλοι αγαπήσαμε. Δυστυχώς εγώ, παρόλο που ξεκίνησα με τις καλύτερες προθέσεις αυτή τη σελίδα, πλέον δεν έχω καθόλου χρόνο.

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος4/1/16 11:11

    Είναι καταπληκτική σειρά!Την έβλεπε η αδερφή μου,εγώ μόλις είχα γενηθεί οταν παιζόταν.Την βλέπω από μικρή στο ιντερνετ και όταν τελιώνουν τα επεισόδεια τα ξαναβλέπω απο την αρχή.Όμως έχω μια απορία(ποια είναι η δευτερη ταινια του τέλους του rebelde way?)Έχω δει μόνο το erreway 4 caminos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω να ακούσω τη γνώμη σου