16 Μαΐου 2012

Manuel

Ο Manuel, ίσως είναι η πιο διαφορετική ιστορία από τους τέσσερις βασικούς πρωταγωνιστές. Δεν κατάγεται από κάποια πλούσια οικογένεια, δεν κατάγεται από την Αργεντινή και οι λόγοι που θέλει να πάει στο Elite Way School είναι τελείως διαφορετικοί.


Κατάγεται από το Μεξικό και στην οικογένεια του έζησε μια μεγάλη τραγωδία. Ο πατέρας του αυτοκτόνησε μετά από μια κακή επιχειρηματική επένδυση. Υπεύθυνο για το θάνατο του πατέρα του θεωρεί τον Franco Colucci. Ο λόγος λοιπόν που πηγαίνει στην Αργεντινή είναι για να πάρει εκδίκηση. Στο Μεξικό αφήνει την μικρή του αδελφή και τη μαμά του, η οποία δεν είναι σύμφωνη με την απόφαση του γιου της, αλλά τον στηρίζει.


Ο πρώτος φίλος που κάνει στο κολέγιο είναι ο Nico (Nicolás), με τον οποίο γνωρίζονται στις εξετάσεις για τις υποτροφίες. Το δωμάτιο τους μοιράζονται με τον Marcos, τον οποίο δυσκολεύονται να πλησιάσουν, αλλά τελικά γίνονται πολύ καλοί φίλοι και με αυτόν. Στον δεύτερο κύκλο βλέπουμε πως ο Marcos είναι ο μόνος που εμπιστεύεται ο Manuel στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του. Λεπτομέρειες δεν θα πω, για όσους δεν έχουν δει ακόμα τα επεισόδια.


Η Mia του αρέσει από την πρώτη στιγμή που θα την δει. Όταν όμως μαθαίνει πως είναι η Mia Colucci, η κόρη του ανθρώπου που σκότωσε τον πατέρα του και ο στόχος της εκδίκησης του, αρχίζουν να μπλέκουν τα συναισθήματα μέσα του. Από τη μια προσπαθεί να την πληγώσει και από την άλλη να την προστατέψει. Τη μάχη μεταξύ αληθινής αγάπης και εκδίκησης κερδίζει η αγάπη, αλλά όχι τόσο εύκολα και όχι χωρίς θύματα.


υγ. Για να μάθεις τι έγινε με την εκδίκηση... ψάξε τα επεισόδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω να ακούσω τη γνώμη σου