28 Σεπτεμβρίου 2012

Fernanda Neil - 2012

 Ήταν αρκετά δύσκολο να βρω νέα για την (Maria) Fernanda Neil, όμως αφού μου ζητήθηκε, έκανε το καλύτερο που μπορούσα και συγκέντρωσα λίγες πληροφορίες για το τι κάνει τελευταία η ηθοποιός που ενσάρκωσε το ρόλο της Fernanda Peralta Ramos στην αγαπημένη σειρά "Rebelde Way".

  • Προσωπική ζωή: Η  Fernanda έχει γίνει μανούλα. Το Μάιο του 2011 απέκτησε ένα αγοράκι τον Valentino και αυτό την έκανε να αλλάξει τις προτεραιότητες της. Για αυτό τα τελευταία χρόνια δεν κάνει εμφανίσεις στην τηλεόραση. 

  •  Θέατρο: Στο θέατρο εμφανίζεται αυτή την περίοδο κάθε Παρασκευή. Το θεατρικό είναι μια κωμωδία, το "Next". Μαζί της η Micaela Vazquez, η Daniela Nirenberg (που είναι και οι δύο ηθοποιοί που συμμετείχαν στο Rebelde Way) και η Denise Romano.
  • Τηλεόραση: Η τελευταία σειρά στην οποία συμμετείχε ήταν η "Alguien que me quiera" (Κάποιος που με αγαπά) το 2010.
  • Σινεμά: Το 2008 η Fernanda συμμετείχε σε δύο ταινίες. Πρώτη την " 100% Lucha, la película" (100% Πάλη, η ταινία), που βασιζόταν σε ένα πρόγραμμα ελεύθερης πάλης που προβαλλόταν στο Telefe. Η δεύτερη ήταν η "Los Super Agentes; Nueva Generación" (Οι Υπέρ Πράκτορες, Νέα Γενιά).

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος7/10/12 22:09

    h agapimeni mu sto rebelde way apo ti proti fora pu tin ida ston 1 kiklo,efxaristume gia to ar8ro

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω να ακούσω τη γνώμη σου