22 Οκτωβρίου 2012

Η Luisana Lopilato στην Ιταλία

Η αγαπημένη ηθοποιός Luisana Lopilato βρίσκεται από τον Ιουλιο στη γειτονική μας χώρα. Εκεί κάνει γυρίσματα για μια νέα Ιταλική σειρά την "Una buona stagione"(μια καλή εποχή) για το κανάλι RAI. Ο ρόλος που υποδύεται είναι ένας από τους πρωταγωνιστικούς αυτός της Silvia, μιας αγρότισσας που εργάζεται σε μία βιομηχανία οίνου. Ο ρόλος της όπως τον μοιράστηκε μαζί μας με μια φωτογραφία από το twitter της.


Νοσταλγεί τη χώρα και την οικογένεια της, αλλά η Luisana φαίνεται να έχει εντυπωσιαστεί τόσο από την Ιταλία, αφού πριν κάποιο καιρό δήλωσε πως είναι ευτυχισμένη που ξυπνά και βλέπει το Βατικανό και τα τοπία που συναντά είναι μαγευτικά, όσο και από τους Ιταλούς συνεργάτες της, αφού δεν χάνει ευκαιρία να πει τα καλύτερα λόγια για αυτούς και την συνεργασία που έχουν. Έχει εντυπωσιαστεί επίσης από το Ευρωπαϊκό καλοκαίρι, αν και εγώ θα ήθελα να διορθώσω και να πω το Μεσογειακό καλοκαίρι αφού είναι πολύ διαφορετικό από τις άλλες χώρες της Ευρώπης.

Αρχικό σχέδιο είναι να μείνει 4 μήνες στην Ιταλία.

Εδώ είναι ένα βίντεο, όπου η Luisana μοιράζεται μαζί μας μια μέρα στην Ιταλία, όπως το τράβηξε ο σύζυγος της Michael Bublé:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω να ακούσω τη γνώμη σου