1 Οκτωβρίου 2012

Micaela Vázquez - 2012

Η Micaela Vázquez το 2002-2003 πρωταγωνιστούσε ως Pilar Dunoff στο Rebelde Way. Τι κάνει όμως το 2012;


  • Τηλεόραση: Συμμετέχει στην σαπουνόπερα που προβάλετε στην Αργεντινή καθημερινά στις 23:00 από το κανάλι Telefe "Dulce Amor" (Γλυκιά αγάπη).
  • Θέατρο: Όπως είδαμε και στην ανάρτηση της Fernanda Neil, έτσι και η Micaela Vázquez πρωταγωνιστεί στην κωμική παράσταση Next, κάθε Παρασκευή στο θέατρο Casa Ofelia. Μαζί τους η Daniela Nirenberg και η Denise Romano. Ο ρόλος της Micaela είναι μιας ιδιαίτερα "σεξουαλικής" γυναίκας.
  • Ταινία: Η μοναδική ταινία στην οποία συμμετείχε η Micaela είναι η "Crónica de una fuga" (Χρονικό μιας διαρροής) το 2006.
  • Προσωπική ζωή: Για την προσωπική της ζωή δεν έχω καμία πληροφορία για τα τελευταία δύο χρόνια πέρα του ότι ο καλύτερος της φίλος είναι ο Coco Maggio. Για τέσσερα χρόνια μέχρι το 2010 η Micaela ζούσε στην Ισπανία με τον τότε σύντροφο της τον ποδοσφαιριστή Fernando Gago.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/10/12 22:12

    to dulce amor ine kani megali epitixia stin argedini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hi!sto kanali m sto youtube me lene stardollmaniaok15 kai anevazw oli tin seira kathws twra exw anevasei ola ta episodeia tou prwtou kuklou kai twra anevenoi kai o deuteros episis tha anevei mia akoma sinaulia kai i tainia ama thes kane mia anartisi gia na enimerwseis ta atoma pou psaxnoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιο σου :)
      Είναι σημαντικό για μένα να με βοηθάτε με όποιες πληροφορίες έχετε, γιατί και για μένα είναι πρακτικά αδύνατο να τα γνωρίζω και να τα παρακολουθώ όλα.
      Κι ότι άλλο έχεις ή ξέρεις θα χαρώ να το μοιραστείς μαζί μας :)

      Διαγραφή

Περιμένω να ακούσω τη γνώμη σου