8 Νοεμβρίου 2012

Felipe Colombo και Gimena Accardi μαζί στην τηλεόραση

Ο Felipe Colombo και η Gimena Accardi στο Rebelde Way είχαν μια άκρως καθοριστική σχέση για την πλοκή της σειράς σαν Manuel και Sabrina, που στους περισσότερους δεν άρεσε καθόλου.


Τώρα παίζουν ξανά μαζί στη σειρά "Sos mi hombre" (είσαι ο άνθρωπος μου). Η σειρά κινείται ανάμεσα στην ρομαντική κομεντί και το δράμα. Προβάλλεται από τις 21 Αυγούστου, καθημερινά στις 21:30 στο Canal 13.


O Felipe Colombo ενσαρκώνει τον Máximo Duarte. O Máximo ενώ είχε σπουδάσει για να γίνει πυροσβέστης,  με έναν ισχυρό θρησκευτικό προσανατολισμό έγινε ιερέας. Χρόνια αργότερα, χωρίς να χάσει την πίστη του έφυγε από το ιερατείο και ακολούθησε το όνειρο του. Έγινε μέλος του πυροσβεστικού σταθμού "Del Delta". Παρουσιάζεται ως γενναίος και τολμηρός. Όμως έχει κι έναν μεγάλο μυστικό έρωτα. Αγαπά τρελά μια γυναίκα, αλλά δεν κάνει κάτι για να την κατακτήσει.


Η Gimena Accardi ενσαρκώνει την Brenda Garay. Η Brenda είναι η μεγάλη αδελφή της Camila, (η Camila (Celeste Cid) είναι η κύρια πρωταγωνίστρια της σειράς). Μια μυστηριώδης ασθένεια κράτησε την Brenda στο κρεβάτι για πολύ καιρό. Αποτέλεσμα είναι να παρουσιάζει ψυχιατρικά προβλήματα. Κάποιες στιγμές εμφανίζεται δραστήρια και ευτυχισμένη, ενώ άλλες στιγμές καταθλιπτική και ανασφαλής. Εξωτερικεύει τα προβλήματα της μέσω της ζωγραφικής. Και κάποια στιγμή θα ερωτευτεί τρελά, μάλλον τον λάθος άντρα.

Στην ίδια σειρά παίζει και ο Ludovico Di Santo, που στο Rebelde Way έκανε κάποια guest σαν Camilo (για όποιον δεν θυμάται ήταν σερβιτόρος στη γιαρτή της Mia και της Marizza και έκανε μια μικρή και σύντομη σχέση με τη Feli). Στο "Sos mi hombre" ενσαρκώνει τον Diego Jáuregui.

1 σχόλιο:

Περιμένω να ακούσω τη γνώμη σου