30 Δεκεμβρίου 2012

Fernán Mirás - 2012

Ο ηθοποιός Fernán Mirás αγαπήθηκε πολύ στον ρόλο του καθηγητή Santiago Mansilla στο Rebelde Way. Ελάχιστες μέρες πριν κλείσει το 2012, ας δούμε τι έκανε αυτή τη χρονιά.


Τηλεόραση: Πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά "Tiempos compulsivos" (Ψυχαναγκαστικός χρόνος). Η ιστορία εξελίσσεται γύρω από ένα ίδρυμα που φιλοξενεί ανθρώπους με ψυχαναγκαστικές διαταραχές και ο Fernán Mirás έχει το ρόλο ενός εκ των γιατρών, του Dr. Ricardo Buso.


Ταινία: Η πρώτη ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί είναι η "Días de vinilo" (Μέρες βινυλίου). Η ταινία ήταν να έχει το όνομα "Todo lo que necesitas es amor" (Όλα όσα χρειάζεσαι είναι η αγάπη). Η ταινία είναι μια ρομαντική κομεντί και περιστρέφεται γύρω από τη ζωή 4 τριαντάρηδων παιδικών φίλων, που αγαπούν τα ροκ βινύλια και πως αλλάζει η ζωή τους όταν ένας από αυτούς αποφασίζει να παντρευτεί. Ο ρόλος του Fernán Mirás είναι αυτός του Luciano, ενός ραδιοφωνικού εκφωνητή, ο οποίος είναι πολύ ζηλιάρης και βγαίνει με την Lila, μια ποπ τραγουδίστρια. Όταν η Lila δεν αντέχει τη ζήλια του και χωρίζουν γράφει ένα τραγούδι για τα χειρότερα λάθη του Luciano και το οποίο γίνεται το hit της χρονιάς. Στην ίδια ταινία παίζει και η Emilia Attias η οποία είχε λάβει μέρος και αυτή στο Rebelde Way.


Ταινία: Η δεύτερη ταινία η οποία βγήκε το 2012 είναι η "El amigo Alemán" (Ο Γερμανός φίλος). Η ταινία είναι ένα πολεμικό δράμα που παρουσιάζει αναφέρεται στις ζωές παιδιών μεταναστών από τη Γερμανία. Ο ρόλος του Fernán Mirás είναι αυτός του Profesor Durán.

Ταινία: Μια ταινία που με προβλημάτισε είναι η "Una cita, una fiesta y un gato negro" (Μια ημερομηνία, μια γιορτή και ένας μαύρος γάτος). Αλλού βρίσκω ότι είναι ταινία του 2009 και αλλού του 2012. Όπως κι αν έχει είναι μια ταινία που έπαιξε ο Fernán Mirás το ρόλο του Marcelo.

Προσωπική ζωή: Στις 15 Μαρτίου του 2012 ο Fernán Mirás έγινε πατέρας διδύμων, του Sebastián και της Sofía. Γυναίκα του είναι η María Amelia από το 2000, ενώ έχει και έναν μεγαλύτερο γιο τον Santiago ο οποίος γεννήθηκε το 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω να ακούσω τη γνώμη σου