27 Μαΐου 2012

Catherine Fulop - Minuto para Ganar

H Catherine Fulop (η ηθοποιός που έκανε τη Sonia Rey, τη μαμά της Marizza), στις 4/2/2012 συμμετείχε στο Αργεντίνικο παιχνίδι Minuto para Ganar, το αντίστοιχο Minute to win it. Η συμμετοχή ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ μαζί της ήταν και η κόρη της Oriana Sabatini.

Απολαύστε τα βίντεο:



23 Μαΐου 2012

Ποια είναι η αγαπημένη σου σκηνή;

Βλέπεις ή έβλεπες τις Ανυπότακτες Καρδιές;
Τότε σίγουρα θα έχεις ξεχωρίσει κάποιες σκηνές. Σκηνές που θα ήθελες να ξαναδείς, χωρίς αναγκαστικά να βλέπεις ολόκληρα τα επεισόδια.
Μπορείς να τις μοιραστείς μαζί μου και σύντομα (αν έχω τα κατάλληλα επεισόδια, γιατί δεν τα έχω όλα), να τις δεις στο youtube.


18 Μαΐου 2012

Luisana Lopilato - Γενέθλια

Σήμερα η Luisana Lopilato γίνεται 25 χρονών.
Εμείς της ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και πάντα ευτυχία και επιτυχίες στη ζωή της!

Το μήνυμα που έβαλε στο twitter της λίγο πριν ξεκινήσει αυτή η μέρα: "In 10 minutes i will be 25!!! I love my bday! Thank u! U rock!"
Ενώ πριν από λίγη ώρα, ευχαρίστησε ξανά, στα αγγλικά, όλους όσους την θυμήθηκαν σήμερα: "my birthday today! thank you all of you for so much love! for remembering my day! it make me really excited!"

Αν θες κι εσύ να της αφήσεις ένα μήνυμα στο twitter της, η διεύθυνση είναι: http://twitter.com/#!/lulopilato


Feliz cumpleaños Luisana!!



16 Μαΐου 2012

Manuel

Ο Manuel, ίσως είναι η πιο διαφορετική ιστορία από τους τέσσερις βασικούς πρωταγωνιστές. Δεν κατάγεται από κάποια πλούσια οικογένεια, δεν κατάγεται από την Αργεντινή και οι λόγοι που θέλει να πάει στο Elite Way School είναι τελείως διαφορετικοί.


Κατάγεται από το Μεξικό και στην οικογένεια του έζησε μια μεγάλη τραγωδία. Ο πατέρας του αυτοκτόνησε μετά από μια κακή επιχειρηματική επένδυση. Υπεύθυνο για το θάνατο του πατέρα του θεωρεί τον Franco Colucci. Ο λόγος λοιπόν που πηγαίνει στην Αργεντινή είναι για να πάρει εκδίκηση. Στο Μεξικό αφήνει την μικρή του αδελφή και τη μαμά του, η οποία δεν είναι σύμφωνη με την απόφαση του γιου της, αλλά τον στηρίζει.


Ο πρώτος φίλος που κάνει στο κολέγιο είναι ο Nico (Nicolás), με τον οποίο γνωρίζονται στις εξετάσεις για τις υποτροφίες. Το δωμάτιο τους μοιράζονται με τον Marcos, τον οποίο δυσκολεύονται να πλησιάσουν, αλλά τελικά γίνονται πολύ καλοί φίλοι και με αυτόν. Στον δεύτερο κύκλο βλέπουμε πως ο Marcos είναι ο μόνος που εμπιστεύεται ο Manuel στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του. Λεπτομέρειες δεν θα πω, για όσους δεν έχουν δει ακόμα τα επεισόδια.


Η Mia του αρέσει από την πρώτη στιγμή που θα την δει. Όταν όμως μαθαίνει πως είναι η Mia Colucci, η κόρη του ανθρώπου που σκότωσε τον πατέρα του και ο στόχος της εκδίκησης του, αρχίζουν να μπλέκουν τα συναισθήματα μέσα του. Από τη μια προσπαθεί να την πληγώσει και από την άλλη να την προστατέψει. Τη μάχη μεταξύ αληθινής αγάπης και εκδίκησης κερδίζει η αγάπη, αλλά όχι τόσο εύκολα και όχι χωρίς θύματα.


υγ. Για να μάθεις τι έγινε με την εκδίκηση... ψάξε τα επεισόδια

12 Μαΐου 2012

Benjamin Rojas - 2012

Να μερικά νέα και για τον Benjamin:


  • Αυτή τη στιγμή ετοιμάζει μια νέα ταινία την "La Noche del Chihuahua" (Η νύχτα της Τσιουάουα). Μια διαφορετική ταινία από τα συνηθισμένα, αφού καλούν τον κόσμο να γίνει παραγωγός και στη συνέχεια η ταινία να διατεθεί ελεύθερη στο ιντερνετ. Για όποιον ξέρει ισπανικά περισσότερα εδώ: http://idea.me/proyecto/160/lanochedelchihuahua  



  • Η τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση σε σειρά ήταν στην "Cuando Me Sonreís" το 2011.
  • Η τελευταία ταινία στην οποία συμμετείχε ήταν η "El abismo, todavia estamos".
  • Για την προσωπική του ζωή δεν βρήκα κανένα νέο. Το μόνο γνωστό είναι πως είναι νονός της  Aurora Colombo κόρης του Felipe Colombo, με τον οποίο είναι ακόμα πάρα πολύ καλοί φίλοι και βρίσκονται τακτικότατα.
Επίσημο twitter: http://twitter.com/#!/rojasbenjamin
(με κάθε επιφύλαξη)

10 Μαΐου 2012

Mia


Η Mia στην αρχή της σειράς είναι μια κλασική κακομαθημένη έφηβη. Ο μπαμπάς της, Franco Colucci, την μεγαλώνει μόνος του από τότε που η Mia ήταν μωρό και ο καλύτερος τρόπος θεωρεί πως είναι δίνοντας της ό,τι θέλει. Η εμφάνιση και τα ρούχα είναι το κύριο ενδιαφέρον της. Στη συνέχεια όμως της σειράς, βλέπουμε και τη Mia να αλλάζει. Οι εφηβικές αλλαγές δεν αρέσουν στον πατέρας της, ο οποίος σιγά-σιγά αλλάζει την στάση του απέναντι της. Η σχέση τους περνάει και από άλλα σκαμπανευάσματα, καθώς άτομα μπαίνουν μεταξύ τους και αλήθειες αποκαλύπτονται.


Είναι χρόνια φίλες με τη Feli (Felicitas) και τη Vico (Victoria). Η φιλία αυτή δοκιμάζεται πολλές φορές. Αγόρια μπαίνουν ανάμεσα τους, αλλά και ψέματα και μυστικά που κρύβουν η μία από την άλλες. Στο τέλος, όμως, καταλαβαίνουν πως η φιλία τους είναι πιο δυνατή και τα προβλήματα λύνονται.



Τον Manuel τον ερωτεύοται από την πρώτη στιγμή που τον βλέπει. Όμως δεν το ομολογεί γιατί είναι και το αγόρι που αρέσει στην Feli. Αναπτύσουν μια σχέση κόντρας μεταξύ τους, αλλά οι δρόμοι φτιάχτηκαν για να είναι μαζί. Δεν κυλάνε όλα ειδανικά, αλλά είναι μια από τις δυνατές αγάπες...


 υγ. Για τη μαμά της δεν λέω τίποτα...





5 Μαΐου 2012

Pablo

Ο Pablo, ξεκινάει στη σειρά σαν αρχηγός και καταλήγει όπως όλοι σε επαναστάτης.


Στα πρώτα επεισόδια βλέπουμε πως είναι ο τύπος που εκμεταλλεύεται την εξουσία του μπαμπά του και έχει τους πάντες στο κολέγιο να τον ακολουθούν. Ο μπαμπάς του, Sergio Bustamante, είναι ο δήμαρχος της πόλης. Τον Pablo τον κάνει ό,τι θέλει. Δεν τον αφήνει να έχει δικά του όνειρα και φιλοδοξίες, αφού είναι υποχρεωμένος να υπακούει και αυτός στο πρόγραμμα του πατέρα του. Ο Pablo έχει προσπαθήσει να πάει κόντρα στον πατέρα του, αλλά βρίσκεται αντιμέτωπος με την οργή του, έτσι συνεχίζει να είναι φαινομενικά το υπάκουο παιδί, για να απολαμβάνει όλα τα προνόμια. Κατά τη διάρκεια της σειράς, βλέπουμε όμως πως ο Pablo σιγά-σιγά αλλάζει και βάζει σε προτεραιότητα τις δικές του φιλοδοξίες και αξίες, το συγκρότημα, την αγάπη του...


Παιδικός του φίλος είναι ο Tomas και παρά τα προβλήματα που θα εμφανιστούν θα είναι και αυτοί ένα από τα πολλά παραδείγματα πως η αληθινή φιλία δεν χάνεται για παρεξηγήσεις. Σύντομα στην κολλητή παρέα των δύο θα προστεθεί και ο νεοφερμένος Guido.


Για τη Marizza, νοιώθει περίεργα συναισθήματα από την αρχή. Όταν καταλαβαίνει πως είναι ερωτευμένος μαζί της, προσπαθεί να αντισταθεί σε αυτό που αισθάνεται με διάφορες δικαιολογίες. Όταν είναι όμως επιτέλους μαζί της, καταλαβαίνει πως είναι η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή του και προσπαθεί να διορθώσει όλα τα λάθη που έχει κάνει. Άλλες φορές με επιτυχία και άλλες όχι...

Felipe Colombo - 2012

Το να ψάξω για τον Felipe, ήταν πιο δύσκολο. Αφού δεν ξέρω ισπανικά και ότι νέο έβρισκα για αυτόν ήταν στα ισπανικά. Με λίγη καλή θέληση όμως, ορίστε λίγες νέες και λίγες παλιές ειδήσεις για τον 29χρονο πλέον Felipe.


  • Θέατρο: Ο Felipe παίζει στο "Noches de reyes" ("Νύχτες των βασιλιάδων"), για δεύτερη χρόνια
  • Τηλεόραση: Μέχρι πρόσφατα συμμετείχε στο σήριαλ "Herederos de una venganza" ("Κληρονόμοι της εκδίκησης"), στο ρόλο του Bernardo Berlanga
  • Τηλεόραση: Αυτή την εποχή συμμετέχει στο ριάλιτι-ντοκιμαντέρ "La vuelta al mundo" ("Ο γύρος του κόσμου"), όπου Felipe μαζί με τον Isabel Macedo, ταξιδεύουν σε 13 χώρες και καλούνται να γνωρίσουν και να προσαρμοστούν στην κουλτούρα του κάθε πολιτισμού.
  • Κινηματογράφος: Η τελευταία ταινία που έπαιξε ήταν η "Solos en la ciudad" ("Μόνος στην πόλη")
  • Μουσική: Με αυτό το θέμα μπερδεύτηκα. Ξέρω πως το 2010 μαζί με την Camila Bordonaba και τον Willie Lorenzo δημιούργησαν το συγκρότημα "La Miss Tijuana". Αυτό που δεν ξέρω είναι αν το συγκρότημα υπάρχει ακόμα.
  • Προσωπική ζωή: Από το 2007 είναι με την ενδυματολόγο Cecilia Coronado την οποία γνώρισε στα γυρίσματα του σίριαλ "Son de Fierro". Μαζί έχουν μια κόρη, την 2,5 χρονών Aurora Colombo (γεννημένη στις 3 Νοεμβρίου 2009). Νονοί της Aurora είναι η Camila Bordonaba και ο Benjamín Rojas, που διατηρούν ακόμα πολύ στενή φιλία με τον Felipe.

Δώρο το πιο πρόσφατο videoclip του Felipe που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο: http://vimeo.com/41125177

Επίσημο twitter: http://twitter.com/#!/felipecolombo
Επίσημο facebook: http://www.facebook.com/felipecolombo
(με κάθε επιφύλαξη)

4 Μαΐου 2012

Εκλογές

2 μέρες πριν τις εκλογές στην Ελλάδα, ένα διαχρονικό μήνυμα από δυο φίλους των ανυπότακτων καρδιών, για τους πολιτικούς παγκοσμίως:

Dunoff: ...Στο πολύ κοντινό μέλλον, κάποιοι από εσάς μπορούν να γίνουν βουλευτές, γερουσιαστές και γιατί όχι πρόεδροι δημοκρατίας.
Diego: Ναι, αλλά μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα οι άλλοι πολιτικοί θα τα έχουν κλέψει όλα.
Guido: Όχι, όχι αυτό θα γινόταν αν πήγαινες σε άλλη χώρα γιατί σε αυτήν εδώ όλο και κάτι θα υπάρχει να κλέψεις.


3 Μαΐου 2012

Marizza

Όλη η σειρά ήταν καταπληκτική, αλλά όπως όλοι νομίζω, είχα κι εγώ τις προτιμήσεις μου. Η Marizza λοιπόν ήταν η αγαπημένη μου. Για αυτό θα ξεκινήσω από αυτήν τα αφιερώματα στους πρωταγωνιστές των Ανυπότακτων καρδιών.


Marizza Pia Spirito... ή Marizza Pia Andrade:


Η Marizza είναι το συνώνυμο του rebelde. Ήταν η αρχηγός σε όλες τις επαναστάσεις, είχε πάντα κάτι να πει, είχε πάντα για κάτι να αντιδράσει. Η ηρεμία δεν πήγαινε μαζί της.


Κόρη της Sonia Rey, μιας πασίγνωστης Αργεντινής σταρ. Η δημοσιότητα και η ομορφιά της μαμάς της, δημιουργούσαν προβλήματα στη Marizza, η οποία τη ζήλευε και την ανταγωνιζόταν συνεχώς, αφού αισθανόταν κατώτερη της. Η μαμά της όμως, ήταν και ο μεγαλύτερος σύμμαχος της σε κάθε νέο ξεκίνημα.


Στο Elite Way Shcool, έκανε και τις πρώτες της πραγματικές φιλίες, με κύρια και δυνατότερη αυτή με τη Lujan. Με τη Lujan ένοιωθαν αδελφές, μιλούσαν για τα πάντα και πολεμούσαν για τα πάντα μαζί. Παρά τα προβλήματα που εμφανιζόντουσαν η φιλία τους ήταν πάντα πιο δυνατή στο τέλος.



Με τον Pablo ήταν ερωτευμένη από... πάντα. Μπορεί να μην το κατάλαβε κατευθείαν και να μην το παραδεχόταν πάντα, αλλά αυτή η αγάπη...


υγ. Για τον μπαμπά της δεν μιλάω επίτηδες, όσοι δεν το έχετε δει, από μένα δε θα μάθετε τίποτα :)


2 Μαΐου 2012

Luisana Lopilato - 2012


Θα ήθελες να μάθεις τι κάνει η Luisiana, αυτή την εποχή; Αυτά είναι τα πιο πρόσφατα νέα που μπόρεσα να συγκεντρώσω:

  •  Πριν από ένα μήνα περίπου (31 Μαρτίου 2012), γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον Michael Bublé. Να ζήσουν τα παιδιά!  

  •  Από τον Δεκέμβρη του περασμένου χρόνου, κυκλοφορεί και το πρώτο βιβλίο που έγραψε. “Luisana en Casa” ο τίτλος του, που σημαίνει "η Luisana στο σπίτι". Ένα βιβλίο με συνταγές που έπαιξαν κάποιο ρόλο στη ζωή της, αλλά και αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία. Με την προώθηση του ασχολείται και αυτό τον καιρό. Εμείς να της ευχηθούμε καλοτάξιδο!
  • Συνεχίζει να είναι το πρόσωπο της ELVIVE L´OREAL και της ONA SAEZ. Πρόσφατα έγινε και το πρόσωπο της Ultimo, μιας αγγλικής εταιρίας εσωρούχων. Μάλιστα η Luisiana ποζάρει και για τον πιο πρόσφατο κατάλογο με μαγιό. 
  • Τηλεοπτικά παίζει στη σειρά "Lobo", στο CHANNEL 13 της Αργεντινής. Μάλιστα υποδύεται μια κακοποιό. Για όποιον θέλει και μιλάει ισπανικά η σειρά βρίσκεται στο youtube. Ένα κανάλι που βρήκα εγώ είναι αυτό: http://www.youtube.com/user/eliran25/videos
Αν ξέρεις κάτι παραπάνω για την Luisana Lopilato, μοιράσου το μαζί μας :)


Η επίσημη ιστοσελίδα της Luisana: http://www.luisanalopilato.com

1 Μαΐου 2012

Η ιστορία


Για τους έφηβους αυτής της εποχής, σημειώνω πως αξίζει να δείτε αυτή τη σειρά.


Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα ιδιωτικό σχολείο, το Elite Way School, που όπως λέει και το όνομα του, εκεί σπουδάζουν τα παιδιά των οικογενειών της elite. Η πλοκή βασίζεται κυρίως στις φιλίες και τους έρωτες που αναπτύσσονται μεταξύ των παιδιών, αλλά και τις "τρέλες" της εφηβείας.

Η σειρά περνά μηνύματα για το νόημα της αληθινής φιλίας και αγάπης, την αξία της ηθικής και την ομορφιά της αλήθειας. Σου δείχνει πως οι εφηβικές "τρέλες" δεν είναι πάντα κακές, αλλά αντίθετα μπορεί να είναι πολύ δημιουργικές.

Αναφέρεται σε πολλές από τις εφηβικές "πρωτιές". Όπως οι μεγάλες κόντρες με τους γονείς, που συνήθως ξεκινούν στην εφηβεία. Τις πρώτες επαναστάσεις, τα λάθη που είναι φυσικό να γίνουν, αλλά και το τεράστιο κέρδος που έχουν. Την αυτονομία και την ανεξαρτητοποίηση, τις πρώτες αυτόνομες διακοπές, τη δημιουργία συγκροτήματος (ποιος από τους fan της σειράς δεν λάτρεψε τους Erreway;). Τον έρωτα, την πρώτη φορά και τους προβληματισμούς που τη συνοδεύουν καθώς και τους κινδύνους, την πρόληψη και την προστασία.

Θίγει όμως και μια πληθώρα, άλλων θεμάτων, όπως: Τη διαφθορά της εξουσίας και του χρήματος, τον αλκοολισμό, την προδοσία, την εκδικητικότητα, τα ναρκωτικά, τον ρατσισμό, την νευρική βουλιμία, την βία και την κακοποίηση

Σε εξοικειώνει και με θέματα, όπως οι αρρώστιες και ο θάνατος.


Rebelde way σημαίνει επαναστατικός δρόμος. Rebelde way σημαίνει εφηβεία. Rebelde way είναι μια από τις καλύτερες σειρές.

Η σχέση μου με τις Ανυπότακτες Καρδιές


Όταν η τηλεόραση έδειχνε τις ανυπότακτες καρδιές, εγώ πήγαινα στο λύκειο. Ίσως να ανήκω ηλικιακά στο μεγαλύτερο γκρουπ που τις έβλεπαν. Λόγω φροντιστηρίων και έλλειψης χρόνου, τον δεύτερο κύκλο δεν τον είδα ποτέ ολόκληρο. Ένα επεισόδιο κάθε τόσο και ακόμα θυμάμαι πόσο μου στοίχισε που δεν έμαθα ποτέ το τέλος. Ίντερνετ απέκτησα κάποια χρόνια μετά και όσο κι αν φαίνεται περίεργο για την εποχή μας, έκανα αρκετό καιρό να μάθω τις δυνατότητες του. Όταν τις έμαθα, άρχισα να ψάχνω τα επεισόδια των τόσο αγαπημένων μου ανυπότακτων καρδιών. Δεν τα έβρισκα όμως πουθενά...
Κατά καιρούς έβρισκα διάφορες σκηνές ή την ισπανική εκδοχή τους. Έλα όμως που δεν ξέρω γρι ισπανικά...

Τελευταία όμως βλέπω την προσπάθεια αρκετών παιδιών που έχουν τα επεισόδια να τα ανεβάζουν για όλους εμάς που αγαπήσαμε αυτή τη σειρά. Είδα λοιπόν το τέλος καθώς και τα περισσότερα από τα επεισόδια ξανά. Βλέπω επίσης πως παρόλο που πέρασαν μπόλικα χρόνια, είμαστε αρκετοί αυτοί που θυμόμαστε και αγαπάμε ακόμα τις ανυπότακτες καρδιές.


Βοηθήστε με να κρατήσω αυτό το ιστολόγιο ζωντανό. Πείτε τη γνώμη σας, ζητήστε αυτά που θέλετε να μάθετε ή να δείτε, μοιραστείτε τις πληροφορίες σας. Ζητήστε να γίνεται κι εσείς συγγραφείς του ιστολογίου, αν έχετε πολλά πράγματα να μοιραστείτε. Αν καταφέρουμε να έχει μια σχετική κινητικότητα αυτό το ιστολόγιο, υπόσχομαι πως με αφορμή αυτό θα προσπαθήσω να έρθω σε επαφή με τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές και να μαθαίνουμε περισσότερα νέα τους.

(Δε θα μιλώ τόσο σε όλες τις αναρτήσεις, αυτή ήταν η εισαγωγή)

Ανυπότακτες καρδιές και το 2012
Rebelde Way para siempre!