27 Μαΐου 2013

Gimena Accardi - Γενέθλια

Η Gimena Accardi (Sabrina Guzmán στο Rebelde Way) γίνεται σήμερα 28 χρονών. Έχει τα Χρόνια Πολλά μας και τις καλύτερες ευχές μας!

Feliz cumpleaños Gimena!!


22 Μαΐου 2013

Paola Salustro - Γενέθλια

Την Paola Salustro την γνωρίσαμε σαν Agustina Laumann. Σήμερα γιορτάζει τα 25α γενέθλια της. Της ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα!


Feliz cumpleaños Paola!!

20 Μαΐου 2013

Piru Sáez - Γενέθλια

Τα γενέθλια του γιορτάζει ο Piru Sáez, γνωστός από τον ξεχωριστό ρόλο του Rocco Fuentes Echagüe. Χρόνια Πολλά με τρέλα και χαρά οι ευχές μας!


Feliz cumpleaños Piru!!

18 Μαΐου 2013

Luisana Lopilato - Γενέθλια

Η αγαπημένη μας ηθοποιός Luisana Lopilato έχει σήμερα τα γενέθλια της. Γίνεται 26 χρονών. Εμείς της ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και κάθε ευτυχία στη ζωή της!


Feliz cumpleaños Luisana!!

10 Μαΐου 2013

Η Camila Bordonaba σε ελληνική ταινία;

Οι πληροφορίες που ακολουθούν είναι από την vasileia psyrra:

Ο Άγγελος Διαμαντουλάκης, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, συζητάει με την Camila Bordonaba για να πάρει μέρος στο casting της καινούργιας του ταινίας. Η ταινία τιτλοφορεί ως "The secret of the hill" και θα είναι αγγλόφωνη. Σύμφωνα με κάποιους θα αποτελέσει επανάσταση για τον ελληνικό κινηματογράφο. Η Camila δεν έχει δώσει κάποια απάντηση ακόμα, καθώς δεν έχει αξασφαλιστεί η πλήρης χρηματοδότηση της ταινίας. Η vasileia psyrra μου είπε πως έχει μιλήσει με τον ίδιο τον Διαμαντουλάκη και της είπε ότι για να έρθει η Camila στην Ελλάδα πρέπει πρώτα να εξασφαλιστεί το θέμα της χρηματοδότησης.
Η ηλεκτρονική σελίδα της ταινίας είναι: http://www.indiegogo.com/projects/the-secret-of-the-hill


Για τυπικούς λόγους να πω ότι αυτές οι πληροφορίες δεν είναι επιβεβαιωμένες από εμένα και τις γράφω με κάθε επιφύλλαξη. Δεν φέρω καμία ευθύνη αν πρόκειται για παραπληροφόρηση.