3 Μαΐου 2014

Camila & Benjamin: η σχέση τους (πίσω στο χρόνο)

Βλέπω ότι όταν έγραψα για την σχέση της Camila Bordonaba με τον Benjamin Rojas, πολλοί είχατε απορίες. Για να λύσουμε μερικές από αυτές και όποιος γνωρίζει περισσότερα ας μας γράψει :)

Η Camila και ο Benjamin, είχαν σχέση μεταξύ τους ήδη από όταν παιζόταν το Chiquititas. Η αρχή της σχέσης δεν δίνεται πολύ ξεκάθαρα, αφού μαζί έπαιζαν από το 1998 (τότε πήγε ο Benjamin στο Chiquititas)  και η σχέση τους φαίνεται να ξεκινάει κάπου μεταξύ 2000-2001. Τόσο για την Camila, όσο και για τον Benjamin, αυτή ήταν η πρώτη σχέση τους. Φαίνεται να δόθηκε οριστικό τέλος σε αυτή τη σχέση στα γυρίσματα του Erreway: 4 Caminos το 2004, αν και υπάρχουν παντού στο διαδίκτυο υπονοούμενα για τη συνέχιση αυτής της σχέσης με διαλείμματα.
Το αν υπήρχε συνέχεια ή όχι, δεν μπορώ να το πω με σιγουριά αφού η σχέση τους μέσα στα 3 σίγουρα χρόνια που χρονολογείται είχε πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Μπορεί εμείς, θέλοντας και μη, να τους βλέπουμε σαν την Mariza και τον Pablo, που πρέπει να είναι μαζί, αλλά για την Camila και τον Banjamin, ήταν μια παιδική-εφηβική σχέση, σε ένα περιβάλλον που τους έφερνε συνεχώς κοντά. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η σχέση αυτή προσπάθησε να κρατηθεί για λόγους marketing, αφού προκαλεί εντύπωση ότι μόλις άρχισαν να βγαίνουν η Cris Morena τους έβαλε να έχουν σχέση στην επόμενη σειρά της και μόλις τελείωσε αυτή η σειρά, χώρισαν οριστικά.

Το τι έχει συμβεί στα αλήθεια, για μένα τουλάχιστον είναι δύσκολο να το πω με σιγουριά, αφού έχουν περάσει πολλά χρόνια, ήταν και οι δύο πολύ προβεβλημένοι εκείνη την εποχή και αυτά που γραφόντουσαν ήταν πολλά και δεν μπορώ να κρίνω με σιγουριά ποια είναι αλήθεια, ποια ψέματα και ποια υπερβολές. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Camila και ο Benjamin είχαν μια παιδική-εφηβική σχέση και μετά από αυτήν κράτησαν πολύ καλές σχέσεις, μέχρι και σήμερα. Η Camila μπορεί να έχει εξαφανιστεί από τα μέσα, αλλά όχι από τους φίλους της. Δεν είναι κολλητοί φίλοι, αλλά κρατάνε επαφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω να ακούσω τη γνώμη σου