15 Μαΐου 2014

Camila ''is back''..!

Πόσο χάρηκα με τη φωτογραφία που αντίκρισα σήμερα με το που ξύπνησα!!

Eπειδή ''τυχαίνει'' (όπως κάθε φορά άλλωστε χαχα) να ξαναβλέπω το Rebelde Way από την αρχή αυτή την περίοδο, με το που είδα την εικόνα, ένιωσα σαν να ήταν συνέχεια του τότε!! Δεν είναι ωραίο το συναίσθημα που νιώθουμε αντικρίζοντας τις τωρινές φωτογραφίες των παιδιών και τις σχέσεις μεταξύ τους που διατηρούνται μετά από τόσα χρόνια;;
Είναι σαν να βλέπουμε την Μarizza και την Loujan (Εουχένια) που ξέραμε και όχι την Camila και την Jaz! Αυτό είναι που στην πραγματικότητα μας προξενεί αυτά τα συναισθήματα!

Η φωτογραφία είναι η πιο πιο πρόσφατη που κυκλοφορεί, καθώς η Camila όπως ξέρουμε έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι κάθε εικόνα ή πληροφορία που μαθαίνουμε για εκείνη και για τη ζωή της, αποτελεί ''σπάνιο'' γεγονός. Την ανέβασε η ίδια η Jaz στο προσωπικό της προφίλ στο twitter με το σχόλιο: ''Κοιτάξτε ποιά είναι μαζί μου;;!!''...

Έχω παρατηρήσει ότι λίγο-πολύ, πολλά παιδιά από το Rebelde Way έχουν κρατήσει και διατηρήσει τις δικές τους επαφές μεταξύ τους, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση.
Τό ίδιο όμως δεν φαίνεται να ισχύει και για την Luisana Lopilato (Μία), που ως γνωστόν έχει πλέον τη δική της πορεία στην showbiz και απασχολεί πολύ τα φώτα της δημοσιότητας ως προσωπικότητα, με την ζωή της, τα επαγγελματικά της βήματα που γίνονται πάντα γνωστά και την οικογένειά της. Δεν ξέρω αν γνωρίζετε εσείς αν διατηρεί ακόμα κάποια σχέση με κάποιο από τα παιδιά του Rebelde Way και απλά δεν προβάλλεται κάτι τέτοιο ή έχει αποφασίσει να χαράξει εντελώς νέο δρόμο και να αφήσει τα παλιά πίσω της.
Πάντως όποιο δρόμο και να επιλέξει ο καθένας στη ζωή του, πάντα θα έχει την υποστήριξή μας και την ελπίδα μας πως κάποτε, ίσως ξαναβρεθούν κάπου όλοι μαζί, όπως το reunion που είχε πραγματοποιηθεί για τα 10 χρόνια του Rebelde Way!

7 σχόλια:

  1. k egw simera t prwi me t pou ksypnisa t eida katey8eian xarika para poly..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/5/14 17:13

    καλησπερα! ειδα και εγω αυτη τη φωτο γιατι την ανεβασε η ιδια στο ινσταγκραμ πριν λιγες μερες..πολυ χαρηκα που ανεβασε κατι γιατι εχουμε καιρο να την δουμε σε φωτογραφιες. ωστοσο παραμενει κουκλα και αληθινη χωρις μεικ απ και τετοια. ομολογω πως η σελιδα ειναι πολυ καλη..μηπως ξερει κανεις γιατι διαλυθηκε το συγκροτημα των erreway και κατ'επεκταση γιατι διαλυθηκαν και οι la miss tijuana? γιατι ψαχνω αλλα δεν μπορω να καταλαβω το γιατι αφου τα πανε καλα μεταξυ τους! ευχαριστω εκ των προτερων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου! Για τους Εrreway από όσο ξέρω, είχε γίνει μια παρεξήγηση με τα μέλη τους συγκροτήματος και τη Luisana,όταν ήταν να κάνουν μια συναυλία στην Ισπανία. Από όσο θυμάμαι είχα διαβάσει ότι μια μέρα πριν την εμφάνισή τους στη σκηνή, ενημερώθηκαν ότι η Luisana δεν θα πάει και έτσι αναγκάστηκε η Camila να βγάλει όλο το γυναικείο μέρος των κομματιών μόνη της. Υπήρξαν και κάποια βίντεο που έδειχναν παρεξηγημένοι όταν τους ρωτούσαν για την Luisana. Εκείνη από την άλλη, υποστήριξε πως όταν της ανακοίνωσαν την ημερομηνία της συναυλίας είχε ήδη κλείσει συμβόλαιο για να μια καινούρια σειρά που ετοιμαζόταν να γυρίσει και τους είπε πως τότε δεν μπορούσε, αλλά αν άλλαζαν την ημερομηνία θα μπορούσε. Μάλιστα είπε πως τα υπόλοιπα παιδιά κατάλαβαν τι συνέβη. Από εκεί και μετά η Luisana διέκοψε με τους Εrreway. Ύστερα συνέχισαν για κάποιο καιρό οι 3 τους, δηλαδή η Camila, ο Benjamin και ο Felipe, ώσπου σταμάτησαν.
      Αυτά είναι όσα γνωρίζω! Αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ή μπορεί να διορθώσει κάτι σε όσα ανέφερα, χαρά μου!
      Πάντως σε ερώτηση για ενδεχόμενη επανασύνδεση των Εrreway πάντα απαντάνε χωρίς να το αποκλείουν! Κατά την προσωπική μου άποψη βέβαια, όπως βλέπω την πορεία της Luisana, δεν πιστεύω πως θα ήθελε να ξαναγυρίσει σε εκείνες της εποχές. Καθαρά προσωπική μου άποψη. Μακάρι να γινόταν βέβαια, θα ήταν κάτι που θα μας έδινε πολύ χαρά!!!

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. k egw me thn seira mou 8a h8ela para poly n ksana dw tous erreway alla opws eipes k esy einai poly dyskolo gt h poreia ths luisiana einai poly kalh k den exei kapoio problhma..pantws an toixon yparxei kapoia epanenwsh k erxotan k edw sthn eyrwph 8a ekana t panta gia n paw k as mhn htan h luisiana pou tyxainei n einai t pio agaphmeno mou proswpo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/8/14 20:52

    Pantws kai mia teleutaia na dinane 8a tan wraia. . . K xwris ti luisana . . . Akoma pio telio 8a tan na kanoun mia teleutaia tainia mazi ws telos twn oso zisane . . . Ala pou tetoia tuxi. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω να ακούσω τη γνώμη σου