1 Μαΐου 2012

Η ιστορία


Για τους έφηβους αυτής της εποχής, σημειώνω πως αξίζει να δείτε αυτή τη σειρά.


Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα ιδιωτικό σχολείο, το Elite Way School, που όπως λέει και το όνομα του, εκεί σπουδάζουν τα παιδιά των οικογενειών της elite. Η πλοκή βασίζεται κυρίως στις φιλίες και τους έρωτες που αναπτύσσονται μεταξύ των παιδιών, αλλά και τις "τρέλες" της εφηβείας.

Η σειρά περνά μηνύματα για το νόημα της αληθινής φιλίας και αγάπης, την αξία της ηθικής και την ομορφιά της αλήθειας. Σου δείχνει πως οι εφηβικές "τρέλες" δεν είναι πάντα κακές, αλλά αντίθετα μπορεί να είναι πολύ δημιουργικές.

Αναφέρεται σε πολλές από τις εφηβικές "πρωτιές". Όπως οι μεγάλες κόντρες με τους γονείς, που συνήθως ξεκινούν στην εφηβεία. Τις πρώτες επαναστάσεις, τα λάθη που είναι φυσικό να γίνουν, αλλά και το τεράστιο κέρδος που έχουν. Την αυτονομία και την ανεξαρτητοποίηση, τις πρώτες αυτόνομες διακοπές, τη δημιουργία συγκροτήματος (ποιος από τους fan της σειράς δεν λάτρεψε τους Erreway;). Τον έρωτα, την πρώτη φορά και τους προβληματισμούς που τη συνοδεύουν καθώς και τους κινδύνους, την πρόληψη και την προστασία.

Θίγει όμως και μια πληθώρα, άλλων θεμάτων, όπως: Τη διαφθορά της εξουσίας και του χρήματος, τον αλκοολισμό, την προδοσία, την εκδικητικότητα, τα ναρκωτικά, τον ρατσισμό, την νευρική βουλιμία, την βία και την κακοποίηση

Σε εξοικειώνει και με θέματα, όπως οι αρρώστιες και ο θάνατος.


Rebelde way σημαίνει επαναστατικός δρόμος. Rebelde way σημαίνει εφηβεία. Rebelde way είναι μια από τις καλύτερες σειρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω να ακούσω τη γνώμη σου