23 Δεκεμβρίου 2012

Gimena Accardi - 2012

Λίγο πριν φύγει το 2012, μερικά νέα για την Gimena Accardi σχετικά με το τι έκανε και το τι κάνει αυτή τη χρονιά.

Τηλεόραση: Εμφανίζεται στη σειρά "Sos mi hombre" (Είσαι ο άνθρωπος μου), μαζί με τον Felipe Colombo. Για περισσότερες λεπτομέριες εδώ.

Τηλεόραση: Πριν από το Sos mi hombre, εμφανιζόταν στην κωμική τηλεοπτική σειρά "Los Únicos" (Ο μοναδικός), το τελευταίο επεισόδιο της οποίας παίχτηκε στις 11 Μαΐου. Η σειρά προβαλλόταν στο Canal 13 (Κανάλι 13). Στη σειρά συνπρωταγωνιστούσε με τον αγαπημένο της Nicolás Vázquez. Σε αυτή τη σειρά όμως έπαιξαν και πλήθος άλλων ηθοποιών που είχαν παίξει και στις ανυπότακτες καρδιές, όπως, ο Elías Viñoles, ο Juan Manuel Guilera, ο Darío Lopilato (αδελφός της Luisana Lopilato) και η Emilia Attias.

Ταινία: Η τελευταία ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε ήταν το 2009 το "Papá por un día" (Μπαμπάς για μια μέρα). Η ταινία είναι κωμωδία και έρχεται να ανταγωνιστεί ξανά την Luisana Lopilato για έναν άντρα, μόνο που αυτή τη φορά η Luisana εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή του αρραβωνιαστικού της. Μπαμπάς της στην ταινία είναι ο Boy Olmi, επίσης αγαπημένος ηθοποιός από τις ανυπότακτες καρδιές κι ας μην μας άρεσε ο χαρακτήρας του. Στην ταινία παίζει ακόμα η Inés Palombo.

Θέατρο: Εμφανίστηκε τελευταία φορά το 2011, όταν έγινε μια μεταφορά της τηλενοβέλας "Los Únicos".

Προσωπική ζωή: Από τον Σεπτέμβρη του 2007 είναι μαζί με τον Nicolás Vázquez. Πρόσφατα μάλιστα έκανε ένα καινούργιο τατουάζ (το έκτο) στο χέρι της, όπου έγραψε την λέξη αγάπη, για τον σύντροφο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω να ακούσω τη γνώμη σου